• 广州六月雪糖水店(艺苑路店)味道怎么样?

    提问者:xd6636862

共7个回答
  • 刘利鹏 经纪人
    看您的这个情况的话是可以申请的。
  • 华银天鹅湖边策 丨Lv 7
    海尔金街的开发商是重庆海尔房地产开发有限公司
  • 飞飞凤11 丨Lv 2
    不得不提呢度噶炒饭真系好好味!又5贵!一碟装到满满!系油多左d !芋头糖水都好好味!经常打包!冰沙就一般般啦!炖品就5推荐了!
  • shihenongtian 丨Lv 3
    以前在那附近读夜学校的时候经常晚上帮衬,几抵吃啊,味道还算可以,红豆沙好象两元还是两元半吧,几棉几多红豆,那些刨冰才4-5元,好象还有炒饭之类的吃,才4-5元好大碟了
  • 清新愉快 丨Lv 0
    其实唔多明呢间野.点解甘旺..后尾我霖下霖下..可能系我地呢边.无边d地方可以坐下.消费又唔系好高既地方啦.d绿豆沙.红豆沙就唔多中意啦..有豆壳既.又稀..不过d番薯糖水都ok既..不过不失咁啦..刨冰我就唔多敢食啦.唔知系我身体问题定系距个度食物问题.食完会肚痾既..所以唔敢再食啦..呢度既炒饭就真系十分超值啦..通常5.6蚊就有一个好碟既炒饭..都几好啊.不过就油多佐少少..我中午有时懒..就系度叫2个炒饭.3个人食...
  • D调de金滨 丨Lv 2
    好耐无去过啦,卫生超差,有时可能会系D野吃见到D**.可能系够平噶原因吧,都有好多人去吃..悟会再去吃了...令愿吃贵D噶..
  • yyd81 丨Lv 0
    据说很出名,六月雪,化州糖水?可是,我觉得环境很一般般啊,,味道也没有传说中惊艳。难道是我不好甜食的原因,不算太满意。。